Cruise Verenigde Arabische Emiraten met AIDAprima

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Ga op cruise langs Dubai, Oman, Abu Dhabi en Bahrein. Ontdek de contrasten tussen de oude Arabische markten en de nieuwe winkelcentra van Dubai, geniet van het fraaie uitzicht over de Perzische Golf en de indrukwekkende skyline op de wandelboulevard van Abu Dhabi en laat je betoveren door een wereld uit duizend-en-één nacht. Tussen je bezoeken door geniet je van de vele faciliteiten op het cruiseschip AIDAPrima en voor vragen kan je terecht bij de Nederlandstalige hostess. 

Vertrekdata: elke donderdag vanaf 22/11/2018 tot en met 4/04/2019

 

Jouw reisschema

Dag 1

Brussel - Dubai

Nachtvlucht van Brussel naar Dubai. Bij aankomst de volgende ochtend word je opgewacht door een gids voor een stadstour doorheen Dubai.
Middagmaal - avondmaal
 

Dag 2

Dubai

Ontdek de contrasten tussen het nieuwe gedeelte met vele shoppingmalls, moderne architectuur en luxe hotels en de oude historische bezienswaardigheden waaronder vele wondermooie moskeeën en bijzondere bouwwerken zoals de Burj Khalifa. Je waant je hier in het hart van de Arabische wereld! Later op de dag gaat de transfer naar de cruiseterminal voor check-in.
Ontbijt – middagmaal - avondmaal
 

Dag 3

Muscat, Oman

Maak kennis met de Omaanse architectuur en proef de typische Oosterse sfeer in de Muttrah Souk. Deze traditionele markt met eeuwenoude straatjes kan je terugvinden in de binnenstad. Wist je dat Muscat ook ‘de witte stad’ genoemd wordt? Het straatbeeld wordt getypeerd door lage en lichtgekleurde huizen.
Ontbijt – middagmaal – avondmaal
 

Dag 4

Abu Dhabi

Vandaag heb je de volledige dag de tijd om uit te rusten aan de rand van het prachtige zwembad en te genieten van alle faciliteiten aan boord. ’s Avonds bereikt het schip Abu Dhabi.
Ontbijt – middagmaal – avondmaal
 

Dag 5

Abu Dhabi

Abu Dhabi is de hoofdstad van het grootste emiraat én hoofdstad van de gehele VAE. De trots van Abu Dhabi is de Corniche, de schitterende kustweg en wandelboulevard. Geniet van het fraaie uitzicht over de Perzische Golf en de indrukwekkende skyline van hotels, paleizen, wolkenkrabbers, villa’s en oliebedrijven.
Ontbijt – middagmaal – avondmaal

Dag 6

Manama / Kalife Bin Salmann, Bahrein

Een eeuwenoude cultuur, eindeloze woestijnen en fascinerende steden. Manama staat bekend om haar contrasten: naast bonte souks zijn er ook moderne winkelcentra en het bekende Formule-1-circuit van Bahrein. 
*opgelet! Op enkele cruises stop je hier in Doha, Qatar in plaats van in Bahrein. Lees meer onder de tab ‘meer info’.
Ontbijt – middagmaal – avondmaal
 

Dag 7

Dubai

De cruise loopt stilaan op z’n einde. ’s Morgens meert het schip weer aan in Dubai. Je hebt nog een volledige dag de kans om je favoriete plaatsen aan boord te bezoeken of om deel te nemen aan één van de vele excursies die de rederij aanbiedt. Geniet ervan!
Ontbijt – middagmaal – avondmaal
 

Dag 8

Dubai - Brussel

Vrije tijd tot de transfer naar de luchthaven voor je terugvlucht naar Brussel.
Ontbijt
 
TUI | Boekingscode in MTM: AREPC000
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1054

per persoon, inclusief transfers
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Internationale vluchten met Emirates, incl luchthaventaks en ruimbagage
 • Transfers ter plaatse: luchthaven – haven – luchthaven
 • Taksen en havengelden
 • Alle overnachtingen
 • Verblijf aan boord o.b.v. semi all-inclusive (volpension incl. dranken tijdens de maaltijden: tafelwijn, bieren, frisdranken)
 • Nederlandstalige reisleiding aan boord
 • Verplichte fooien voor het cruisepersoneel
 • Fooien lokale gidsen en chauffeurs tijdens excursies
 • Facultatieve excursies
 • Persoonlijke uitgaven
 • Overige dranken
 • Annulerings- en bijstandsverzekering
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.