Metropolen Cruise vanuit Rotterdam

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Metropolen Cruise vanuit Rotterdam

Deze originele cruise staat bekend als de Metropolen-route. Waarom deze naam? Omdat u makkelijk een daguitstap kan doen naar wereldsteden als London en Parijs tijdens de cruise. AIDA Cruises meert aan in Southampton, Le Havre, Hamburg en Zeebrugge. De vertrekhaven Rotterdam is slechts een uurtje rijden van Antwerpen.

Aan boord geniet u van een semi all inclusive formule. Fooien en dranken in de buffetrestaurants zijn inbegrepen. Kinderen en jongeren tot 24 jaar varen mee voor een mooi kortingstarief.

Kies uit 22 vertrekdata in het voorjaar, de zomervakantie of het najaar.

Over het schip: AIDAmar of AIDAperla

<p>AIDAmar en AIDAperla zijn moderne familieschepen van de Duitse rederij AIDA Cruises. Ze zijn ontworpen als vakantieresorts, met een ontspannen sfeertje en een ruim aanbod aan voorzieningen. Ontspanning, gastronomie, wellness, entertainment en sport… AIDAmar komt tegemoet aan ieders interesses en is daarom geschikt voor een breed publiek. De meeste restaurants zijn in buffetvorm - elk met hun eigen thema zoals Duits, Italiaans of Aziatisch - en in deze restaurants zijn de dranken inbegrepen.</p>

AIDAmar en AIDAperla zijn moderne familieschepen van de Duitse rederij AIDA Cruises. Ze zijn ontworpen als vakantieresorts, met een ontspannen sfeertje en een ruim aanbod aan voorzieningen. Ontspanning, gastronomie, wellness, entertainment en sport… AIDAmar komt tegemoet aan ieders interesses en is daarom geschikt voor een breed publiek. De meeste restaurants zijn in buffetvorm - elk met hun eigen thema zoals Duits, Italiaans of Aziatisch - en in deze restaurants zijn de dranken inbegrepen.

Jouw reisschema

Dag 1

Dag 1 - Rotterdam

De cruise start in Rotterdam, makkelijk te bereiken vanuit België met de auto of met de trein. Het schip blijft in Rotterdam aangemeerd tot de volgende ochtend. Je kunt dus 's middags en 's avonds de stad - bekend voor zijn moderne architectuur - nog gaan bezoeken!

Dag 2

Dag 2 - Rotterdam / Op zee

's Ochtends vertrekt het schip rond 8 uur vanuit Rotterdam. Neem zeker eens een kijkje buiten op het dek terwijl het schip op de Maas vaart richting de Noordzee. De rest van dag kun je gebruiken om het schip met haar enorm aanbod aan gastronomie, entertainment, plezier, sport en wellness te ontdekken!

Dag 3

Dag 3 - Hamburg

Hamburg is de op-één-na grootste stad van Duitsland en een echte bruisende metropool. Het centrum van de stad is een aangename plek, met winkels, musea, terrasjes en historische gebouwen. Dankzij haar gunstige ligging, aan de oever van de rivier Elbe, is Hamburg ook al eeuwenlang een belangrijk handelscentrum. De oude handelspanden en pakhuizen van de wijk Speicherstadt zijn een knap staaltje 19de-eeuwse architectuur, door UNESCO uitgeroepen als Werelderfgoed.

Dag 4

Dag 4 - Op zee

Vandaag vaart het schip op de Noordzee richting Southampton. Maak er een relaxed dagje van en geniet van alles wat er op het schip te beleven valt.

Dag 5

Dag - Southampton

Southampton is een havenstad aan de zuidkust van Groot-Brittanië, gelegen op een grote 100km van London. Ideaal dus om een daguitstap te maken naar deze fascinerende wereldstad. Het schip blijft in Southampton liggen tot 21u30. Er is dus meer dan tijd genoeg om Buckingham Palace, de Big Ben en nog veel meer te bezoeken. Doe de Queen alvast de groetjes van ons!

Dag 6

Dag 6 - Le Havre

Vanuit de Franse havenstad Le Havre zijn er tal van uitstappen mogelijk. Ontdek de charme van het vissersdorpje Honfleur, bezoek de unieke Mont Saint-Michel of maak een daguitstap naar het romantische Parijs! Ook Le Havre zelf is een bezoekje waard. Na de verwoesting van de Tweede Wereldoorlog moest de stad volledig heropgebouwd worden. Die bijzondere naoorlogse stadsarchitectuur is door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed.

Dag 7

Dag 7 - Zeebrugge

Vandaag bevinden we ons een dagje aan de Belgische kust. Zin om de frisse zeelucht op te snuiven en langs het strand te wandelen? Neem dan de kusttram naar Blankenberge, De Haan of Oostende. Vanuit het station van Blankenberge kun je ook een rechtstreekse trein nemen naar Brugge, in elk seizoen een prachtige en gezellige plek om te bezoeken.

Dag 8

Dag 8 - Rotterdam

Na een weekje cruisen zijn we terug aangekomen in Rotterdam. Na het ontbijt aan boord volgt de ontscheping en terugkeer naar huis.
Thalassa Cruises
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

575

per persoon
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • Cruise van 7 nachten
  • Volpension aan boord
  • Dranken in de buffetrestaurants
  • Fooien voor de bemanning
  • Haventaksen
  • BTW en Garantiefonds Reizen
  • vervoer naar de vertrekhaven
  • excursies
  • verzekeringen
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.