Winter autorondreis IJsland luxury adventure 6 dagen / 5 nachten

Winter autorondreis IJsland luxury adventure 6 dagen / 5 nachten

  • € 1563

  • Geen transport inbegrepen

  • 6 dagen/5 nachten

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Ga voor een onvergetelijke reis naar IJsland, combineer tijdens deze luxe autorondreis de ruige natuur met indrukwekkende watervallen, warmwaterbronnen, spuitende geisers, zwarte lavastranden, azuurblauwe gletsjers met het verblijf in enkele uitzonderlijke luxe hotels.  
 
Dag 1: Aankomst
Na aankomst in Keflavik rijd je naar Hvolsvöllur regio voor een verblijf van 2 nachten in het unieke Landhotel.

Dag 2: Zuidkust
Na het heerlijke ontbijt in het hotel ga je op weg langs de Zuidkust, voor een uitzonderlijke dag vol afwisseling. Je kan achter de Sejalandsfoss waterval gaan staan, wandelen naar de Skogafoss waterval en je vergapen aan de ongelofelijke rotsformaties. In Vik i Myrdal, een klein, charmant dorpje omringd door hoge mooie vogelklippen krijg je een mooi zicht op de rotsen in zee. Daarna maak je een wandeling op de zwarte lavastranden en geniet je van de aanblik van de vogelkliffen van Dyrhólaey en Reynisfjara. 's Avonds ontspan je in je aangename hotel. 

Dag 3: Golden Circle & FlyOver Iceland
Ontbijt in het hotel. Vandaag staat de Golden Circle, een autoroute langs de onmisbare hoogtepunten van Zuid-IJsland op het programma. Je aanschouwt de Gulfoss, een enorme dubbele waterval, de spuitende geiser bij Geysir en het uitzonderlijk mooie Þingvellir National Park waar het eerste parlement van IJsland opgericht werd. Neem je tijd om van dit natuurspektakel te genieten en hier en daar een wandeling te maken. Bij aankomst in Reykjavik ga je voor de FlyOver Iceland belevening waarbij je in Imax 3D vision een uitzonderlijk zicht krijgt op heel IJsland. Overnachting in het mooie Reykjavik Saga hotel in Reykjavik.

Dag 4: Reykjavik
Ontbijt in het hotel. Maak een wandeling door Reykjavik en bezoek de bezienswaardigheden zoals Perlan, de kathedraal Hallgrimskirkja, het nationaal museum, de haven maar ook de bekende wijk 101. Vandaag staat er ook een walvis safari per boot op het programma. Bezoek de interessante Whales of Iceland tentoonstelling ter voorbereiding op de walvissafari. Daarna ga je vanuit de haven van Reykjavik op zoek naar de walvissen. Tijdens de tocht krijg je ook een mooi zicht op het eiland en de stad.  Overnachting in Reykjavik.  

Dag 5: Reykjavik - Keflavik
Na het ontbijt vertrek je richting je hotel op Reykjanes waarbij we je aanraden de zuidelijke weg te nemen zodat je een mooi zicht krijgt op de lavavelden en onderweg de Krýsuvík warmwaterbronnen en eventueel de Reykjanesviti vuurtoren kan bezoeken. Of je rijdt ineens naar je hotel voor een relax dagje. Overnachting in een deluxe kamer in het Silica Hotel kort bij de Blue Lagoon. Hier geniet je van de uitzonderlijke ligging en mogelijkheden van het hotel.  

Dag 6: Vertrek
Ontbijt in het hotel en vertrek terug naar huis. 
 
Praktisch

Praktisch

Inclusief

Inbegrepen in de prijs: 
5 overnachtingen met ontbijt in luxe hotels in kamer met badkamer, 
inkom voor Whales of Iceland,
een walvis safari per boot,
inkom voor FlyOver Iceland, 
documentatiemap, landkaart en bijdrage Garantiefonds Reizen.

Exclusief

Niet inbegrepen: vluchten (Deze reis kan gecombineerd worden met vluchten naar Reykjavik. De lijnvluchten van Icelandair zijn steeds aan dagprijzen.), huurwagen, niet-vermelde maaltijden, niet-vermelde inkomgelden en excursies. 

Meer informatie

Transport
Deze reis kan gecombineerd worden met vluchten naar Reykjavik. De lijnvluchten van Icelandair zijn steeds aan dagprijzen. Vraag een offerte met vluchten en huurwagen inbegrepen.
  • Gallia

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Winter autorondreis IJsland luxury adventure 6 dagen / 5 nachten

Winter autorondreis IJsland luxury adventure 6 dagen / 5 nachten

  • € 1563 6 dagen/5 nachten

Vraag een offerte aan
Greet helpt je graag verder
Greet helpt je graag verder

Greet helpt je graag verder

Thalassa Reizen & Cruises

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Vindictivelaan 6
8400 Oostende