Begeleide rondreis USA: ontdek de mooiste Nationale Parken!

Groepsreizen Geen transport inbegrepen

Vertrekdata van mei tot september

Ontdek het beste van het zuidwesten van de USA. Bezoek onvergetelijke highlights als San Francisco, Las Vegas, Los Angeles en schitterende nationale parken als de Grand Canyon en Yosemite National Park.

Er zijn vertrekdata mogelijk in mei, juni, juli, augustus en september. U kunt kiezen uit een rondreis van 10 nachten of van 14 nachten. Deze begeleide rondreis is met een Nederlandstalige gids. Verkiest u een individuele rondreis? Ook dat is mogelijk!

Contacteer ons voor een offerte op maat van uw wensen.

Jouw reisschema

Dag 1

Dag 1: AANKOMST TE SAN FRANCISCO

Na aankomst, vrije transfer (niet inbegrepen) naar het voorziene hotel Hilton San Francisco Union Square. Overnachting.

Dag 2

Dag 2: SAN FRANCISCO

Om 8u15 start uw rondreis met een uitstap langsheen de hoogtepunten van de San Francisco. U ontdekt het bekende Union Square, het bruisende Fisherman's Wharf, Japantown, Lombard Street, Twin Peak, Ghirardelli Square en uiteraard staat ook de Golden Gate Bridge op het programma!

In de namiddag is er vrije tijd zodat u zelf op ontdekking kunt gaan. Bezoek één van de vele musea of duik de winkels in voor wat shopping.

Dag 3

Dag 3: SAN FRANCISCO – MONTEREY– MERCED

De deelnemers aan de tour van 10 nachten vervoegen de groep vanaf vandaag. 


Vroeg vertrek zuidwaarts langs de prachtige Californische kust naar Monterey. U ontdekt er de sympathieke buurt van Cannery Row. Daarna biedt de kustroute "17 Mile Drive"  u een prachtig uitzicht op grillige rotsen, cipressen en luxe villa’s. Korte stop in Carmel, het mekka van vele artiesten. De dag eindigt te Merced.

Dag 4

Dag 4: MERCED – YOSEMITE NP – MAMMOTH LAKES

In de vroege ochtend vertrekken we naar Yosemite National Park. Yosemite staat synoniem voor torenhoge rotsgebergtes, naaldbomen en prachtige valleien met watervallen. 

In de late namiddag reizen we door naar Mammoth Lakes via de Tioga Pass.

Overnachting: Sierra Nevada Lodge

Indien de Tioga Pass gesloten is voorzien de gids & chauffeur in een alternatieve route.

Dag 5

Dag 5: MAMMOTH LAKES - DEATH VALLEY – LAS VEGAS

Vandaag rijden we door Death Valley, gekend om haar vlakke woestijnlandschap en stenen zoutformaties.

Voorziene aankomst in Las Vegas tegen het einde van de middag. Overnachting in het Gold Coast Hotel. Geniet van uw verblijf in deze wereldvermaarde gokstad, met tal van casino's, shows en entertainmentbars. Las Vegas biedt voor elk wat wils! Indien gewenst kan u deelnemen aan een optionele "night tour".

Dag 6

Dag 6: LAS VEGAS

Vrije dag in Las Vegas. Wie vroeg uit de veren is kan intekenen op de optionele excursie naar de indrukwekkende Hoover Dam aan de Colorado rivier. U kan uiteraard ook genieten van een dagje heerlijk relaxen. In de avond raden wij u aan om zeker een van de vele shows mee te pikken want zo spectaculair als in Las Vegas vindt u ze wellicht nergens ter wereld!

Dag 7

Dag 7: LAS VEGAS - ZION N.P. - BRYCE CANYON N.P.

Na het glamoureuze Las Vegas, is het opnieuw tijd voor natuur en trekken we naar Zion National Park waar impressionante rotsen en kolkende rivieren elkaar afwisselen. Tot slot rijden we door langs de bloedrode rotsformaties van Bryce Canyon. We overnachten in Bryce View Lodge.

Dag 8

Dag 8: BRYCE CANYON N.P. – CAPITOL REEF. - ARCHES N.P. - MOAB

De reis brengt ons naar het minder gekende Capitol Reef N.P. met prachtige zandsteen formaties. Foto/filmstop bij Panorama Point en halte bij het infocenter. Daarna schitterende tocht richting Moab, gelegen aan de beroemde Colorado Rivier en bezoek aan een ongelooflijke kleurensymfonie in steen van Arches National Park. Logies: Super 8 Moab.

Dag 9

Dag 9: MOAB - SILVERTON - DURANGO

Vandaag vroeg op pad naar het historische mijnstadje Silverton. Dit stadje is een mix tussen het oude ‘Wilde Westen’ en een modern skigebied. Meteen daarna, rit naar Durango en vrije tijd om dit cowboy stadje op eigen tempo te verkennen. Logies: Durango Downtown Inn.

Dag 10

Dag 10: DURANGO – MESA VERDE – MONUMENT VALLEY - LAKE POWELL

De dag start met bezoek aan het beroemde Mesa Verde National Park. Hier vindt u de best bewaarde rotswoningen van een vroegere Indianencultuur. Dan verder zuidwaarts en bezoek aan Monument Valley. In dit indrukwekkend natuurpark vindt u ongetwijfeld het decor terug van diverse ‘Wild West”-films. Daarna rijdt u verder tot Page, gelegen aan het schitterende Lake Powell. Logies: Quality Inn Lake Powell.

Dag 11

Dag 11: PAGE/LAKE POWELL - GRAND CANYON

De ochtend start met een ‘optionele’ excursie naar Antelope Canyon en daarna reist U via Cameron naar de South Rim van de Grand Canyon met Haltes aan Desert View, Mather Point, Yavapai Point, enz. Gekneed en geslepen door water en wind, laat deze immense stenenzee beslist een onvergetelijke indruk op u na. Logies: Red Feather Lodge of gelijkwaardig.

Dag 12

Dag 12: GRAND CANYON - SEDONA - SCOTTSDALE

Na een korte trip via Flagstaff en een halte bij Oak Creek Canyon, bereiken we Sedona, een klein stadje met Spaanse allure, midden een fascinerend rood rotslandschap. Daarna, via de Sonora Desert met ontelbare, reusachtige cactussen naar Scottsdale: Logies: Embassy Suites Phoenix.

Dag 13

Dag 13: SCOTTSDALE - PALM SPRINGS - LOS ANGELES

We trekken terug westwaarts door de Mojave Desert richting Palm Springs, een paradijs voor talrijke Hollywoodsterren. Via de Coachella Valley en de San Bernardino Mountains rijden we dan Los Angeles binnen en de laatste twee nachten worden voorzien in het hotel Holiday Inn LAX Airport.


Aankomst omstreeks 18u in hotel Holiday Inn. De tour voor de deelnemers van 10 nachten eindigt hier.

Dag 14

Dag 14: LOS ANGELES

In LA voorzien we een Engelstalig gegidste stadsrondrit met o.a. een tour doorheen Hollywood en Beverly Hills. Na de excursie wordt u terug afgezet aan het hotel. 

Vrije namiddag. Wenst u nog even naar het strand te gaan? Dan zijn zowel Venice als Santa Monica zeker aanraders. U kunt uiteraard ook opteren voor een bezoek aan 1 van de parken zoals Universal Studios of het Disney California Adventure Park.

Dag 15

Dag 15: VERTREK UIT LOS ANGELES

Einde van deze fantastische trip. Vrije transfer - niet inbegrepen - (u kan gebruik maken van de gratis hotelshuttle van het hotel Holiday Inn naar de luchthaven). Terugreis of verlenging mogelijk mits supplement.

Thalassa Reizen
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1235

Prijs programma 10 nachten
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • 10 of 14 overnachtingen in de vermelde hotels (of gelijkwaardig)
  • Rondreis in luxe autocar
  • Nederlandstalige gids tijdens de rondreis
  • Toegangsgelden tot de Nationale Parken, 17 Mile Drive, Tioga Pass, Mesa Verde en Oak Creek Canyon
  • De uitstappen en bezoeken volgens programma
  • De lokale taksen

vluchten, niet vermelde maaltijden, dranken en uitstappen, verzekeringen, persoonlijke uitgaven.

-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.