Vakantiesalon West-Vlaanderen 2018

Georganiseerd door Selectair Thalassa Reizen & Cruises zondag 16 december 2018 10:30 - zondag 16 december 2018 17:30
Vrijetijdscentrum Jabbeke. Vlamingveld 40, 8490 Jabbeke

Een gratis vakantiebeurs

We nodigen u graag uit op het Vakantiesalon West-Vlaanderen, een gratis vakantiebeurs in Jabbeke die we elk jaar mee organiseren. Het is de ideale plek om inspiratie op te doen voor uw volgende vakantie en kennis te maken met nieuwe bestemmingen.

Ruim 30 exposanten

Op de beurs zullen ruim 30 exposanten aanwezig zijn. Voor vrijwel elke bestemming en elk type vakantie zult u een specialist vinden. Ze beantwoorden met veel plezier al uw vragen en hebben uiteraard ook interessante beursaanbiedingen in petto!

Inspirerende voorstellingen

Er zijn ook doorlopend presentaties in twee zalen over schitterende bestemmingen binnen en buiten Europa. Laat u verrassen door voorstellingen over Peru, Griekenland, Tanzania, Ierland, Argentinië en meer. We presenteren ook 3 volledig verzorgde groepsreizen naar de Noorse fjorden, Griekenland en Polen met Nederlandstalige reisbegeleiding.

Gratis toegang

Vorig jaar kreeg het Vakantiesalon op één dag tijd meer dan 1.000 bezoekers over de vloer. Er is ook een gezellige cafetaria waar u kan napraten en reisplannen maken! Toegang is gratis.


Meer weten over het Vakantiesalon?

Voor een overzicht van de aanwezige exposanten en van de voorstellingen, ga naar www.vakantiesalonwestvlaanderen.be


Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.