Proef de wereld

Proef de wereld

Deel dit artikel

Een Belg op vakantie? Die maakt tijd voor lekker eten en drinken. Het liefst elke dag. En dat kan op allerlei manieren. We laten je alvast watertanden.
 

Een Belg op vakantie? Die maakt tijd voor lekker eten en drinken. Het liefst elke dag. En dat kan op allerlei manieren. We laten je alvast watertanden.
 

Lekker lokaal
De liefde voor een land gaat ook door de maag. Daarom vormen de specialiteiten van de streek vaak een attractie op zich. Er zijn vaste waarden, zoals everzwijn tijdens het Ardense wildseizoen. Liever verder van huis? Test dan je chilipeper-tolerantie in een Thais eetstalletje. Of vergelijk bagels (foto), pretzels en donuts in New York.
 

Leren en degusteren
Ken je graag het verhaal achter een maal? Dan stellen we je gastronomische leeruitstapjes voor. Ontdek op een Italiaans landgoed hoe olijfolie wordt geproduceerd. Of zie hoe je van melk mozzarella maakt. En daarna? Proeven maar!

Doe het zelf
Kijken is zilver, doen is goud. Wie zichzelf herkent in dit motto, mag de handen uit de mouwen steken op culinaire vakantie. Trek op truffeljacht. Hengel zelf naar je verse vis voor ’s avonds. Of maak je eigen viergangenmaaltijd tijdens een kookworkshop. Zo smaakt alles beter, toch?

Glazenwals
Hou je er vooral van om lokale dranken te ontdekken? Dan laten we je met glazen walsen tot je er duizelig van wordt:
  • Volg een whiskyroute in Schotland.
  • Woon een wijnfeest bij in de Moezelstreek.
  • Fiets van brouwerij naar brouwerij in bierland België.

Een gastronomische vakantie kan alle kanten op – van zoet tot pikant. Vertel ons daarom eerst over jouw smaakpapillen en reisvoorkeuren.  Daarna leggen wij de wereld op je tong.
 
Greet helpt je graag verder
Greet helpt je graag verder

Greet helpt je graag verder

Thalassa Reizen & Cruises

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Vindictivelaan 6
8400 Oostende